Pokemon World!

Wciel siê w Kieszonkowego Stworka i do³±cz do nas!

#1 2009-11-30 18:48:40

DarkDX

S³uga Raxiego

Punktów :   

Targowisko

Wcohdz±c na kamienny plac, czujesz, jak ciemna, bolesna aura okr±¿a powoli twe cia³o...Mimo to idziesz dalej, spotykaj±c po drodze jedynie pustkê i ciszê...Wielu kupców bowiem boi siê pewnie tego miasta i woli podró¿owaæ po innych. Jednak twoj± uwagê przyku³ cichy g³os, dobiegaj±cy z cienia : - Hej, kolego/kole¿anko, chod¼ tutaj. W mroku widaæ by³o jedynie oczy osobnika...Widoczne by³y w nich czerwone têczówki, a patrza³y na ciebie, jakby ten "kto¶" by³ pochylony. Wchodzisz do cienia, kiedy pada w³a¶nie trochê ¶wiat³a, odkrywaj±c tajemnicz± osobê. To :
http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/303.png
Mawile♂

Zaczyna do ciebie mówiæ :
- Witaj. Nazywam siê Kucheat i jestem kupcem, jak widzisz...jedynym, jaki siê w tej mie¶cinie uchowa³. Je¶li chcesz co¶ kupiæ, to mam na razie :

*5x Jab³ko (ang. Apple Fruit)
*3x Oran Jagoda (ang. Oran Berry)

- Je¶li masz inne rzeczy, mogê siê wymieniæ. Ciê¿ko dzi¶ o cokolwiek. Je¶li chcesz, mogê te¿ udzieliæ ci kilku rad i czego¶ ciê nauczyæ...Nie licz jednak na wiele, nie jestem zawodowcem.

Co chcesz zrobiæ?

* handlowaæ z Kucheatem
* wys³uchaæ rad Kucheata
* wzi±æ lekcjê u Kucheata
* porozgl±daæ siê
* robiæ co¶ innego

Stopka forum

RSS